Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012


Μαζί με το Μιχάλη

       Θέλω να σας πω ότι στης 22/2/2012 με πήρε ο Μιχάλης στο σπίτι του, η μαμά του μας έβαλε να φάμε μπόρς. Αυτό το φαγητό είναι ρώσικο γιατί η μαμά του είναι ρωσίδα. Μόλις φάγαμε πήγαμε στο δωμάτιο του Μιχάλη, εκεί ο Μιχάλης έκανε τα μαθήματά του, είχε να κάνει μαθηματικά, γλώσσα και φυσική. Μόλις τελείωσε ακούσαμε μουσική στο MP4 του που είχε κατεβάσει από το laptop μετά πήγαμε μια βόλτα στο σπίτι του Επαμεινώνδα, όταν φτάσαμε στο σπίτι του μπήκαμε μέσα κι αρχίσαμε να παίζουμε ώρα όμως πέρασε ήταν αργά και έπρεπε να φύγουμε μαμά του Μιχάλη μας είπε να πάμε για ύπνο.
        Την άλλη μέρα ξυπνήσαμε και ο Μιχάλης πήγε στο σχολείο . Μετά  από 7 ώρες γύρισε από το σχολειό και ο μπαμπάς του είπε να πάμε βόλτα στο σπήλαιο του Περάματος. Μόλις φτάσαμε μπήκαμε μέσα, ήταν πολύ όμορφα, είχε πολλούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Αυτό το σπήλαιο είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη.

      Η δραστηριότητα του Μιχάλη είναι το ποδόσφαιρο και πηγαίνει στο γήπεδο της Πεδινής. Μόλις γυρίσαμε από το σπήλαιο πέσαμε ξεροί στον καναπέ, μετά πήγαμε στο δωμάτιο του και παίζαμε διάφορα παιχνίδια ως που πήγαμε για ύπνο. Το πρωί φάγαμε πρωινό και φύγαμε για  το σχολείο. Εκεί αποχαιρέτησα τον Μιχάλη.  Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί περάσαμε πολύ ωραία και θα μου λείψει.