Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


Φραντζέσκο, ένας καλός φίλος

   Σήμερα με πήρε ο Φραντζέσκο σπίτι του, μόλις φτάσαμε εκεί, η μαμά του είχε φτιάξει το αγαπημένο του φαγητό. Όταν φάγαμε όλο το φαγητό μας ο Φραντζέσκο με πήρε για να πάμε μια βόλτα. Πρώτα πήγαμε στο νησάκι κι εκεί είδαμε το σπιτάκι του Αλή Πασά.
Σε λίγο φύγαμε και πήγαμε στο κάστρο. Εκεί είδαμε πολλά και ωραία  πράγματα. Τότε είχα αρχίσει να νυστάζω. Μόλις γυρίσαμε ο Φραντζέσκο άρχισε να φτιάχνει την τσάντα για τα αγγλικά και εγώ αποκοιμήθηκα.
    Όταν ξύπνησα ο Φραντζέσκο είχε γυρίσει και έβλεπε τηλεόραση. Μετά από λίγο φάγαμε βραδινό. Ο Φραντζέσκο όταν έφαγε, έφυγε βιαστικά για το δωμάτιό του. Στην αρχή νόμιζα με ξέχασε αλλά τον είδα να έρχεται με τόση χαρά και κατάλαβα ότι κάτι είχε κάνει.
    Όταν πήγαμε για ύπνο με έβαλε σε ένα μικρό κρεβατάκι που είχε φτιάξει αυτός. Το πρωί, όταν ο Φραντζέσκο έφυγε για το σχολείο, η μαμά του με πήρε για να φτιάξουμε το φαγητό. Όταν ο Φραντζέσκο γύρισε φάγαμε πίτσα. Το μεσημέρι αρχίσαμε να τρέχουμε στην γειτονιά. Το απόγευμα ήρθαν κάποιοι φίλοι του και αρχίσαμε να παίζουμε. Το βράδυ κοιμηθήκαμε και το πρωί τον αποχαιρέτησα.