Τρίτη 10 Απριλίου 2012


Στην  όμορφη  Βαγγελιώ

   Σήμερα είναι η μέρα της Βαγγελιώς  να με πάρει σπίτι της . Μόλις φτάσαμε στο σπίτι φάγαμε το νόστιμο φαγητό που είχε φτιάξει η μαμά της .Μόλις τελειώσαμε το φαγητό πήγαμε στο δωμάτιο. Η Βαγγελιώ αμέσως άρχισε να κάνει τα μαθήματα της κι εγώ καθόμουν στο κρεβάτι μαζί με τα άλλα αρκουδάκια που είχε .Μόλις τελείωσε τα μαθήματα της βγήκαμε έξω και παίξαμε .
    Μετά από λίγο ανεβήκαμε γρήγορα πάνω και ετοιμαστήκαμε για να πάμε στο Μουσείο του Βρέλη όπου είδαμε τα κέρινα ομοιώματα .Μόλις τελείωσε αυτή η βόλτα πήγαμε στο σπίτι αλλά  βαριόμασταν και τότε η Βαγγελιώ μας πρότεινε να πάμε στο Μόλο .Όταν φτάσαμε καθίσαμε στο πεζούλι που υπήρχε εκεί κοντά και κοιτούσαμε τα καραβάκια που πηγαινοερχότανε .Τότε είπαμε να μπούμε σε ένα από αυτά και να κάνουμε μια βόλτα στο νησί .
    Όταν φτάσαμε κάναμε το γύρο του νησιού και μετά πήγαμε στο σπίτι του Αλή Πασά και το είδαμε .Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι η ώρα είναι περασμένη και έπρεπε να φύγουμε .Όταν φτάσαμε στο σπίτι μιας ήταν ακόμη νωρίς παίξαμε μια παρτίδα monopoly και μετά πήγαμε για ύπνο μα εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ επειδή αύριο θα έπρεπε να αποχωριστώ την Βαγγελιώ μα αυτή μου υποσχέθηκε ότι μια μέρα θα ξαναβρεθούμε .